JCI Nationale Conventie 2019

"THE MAKING OF..."

www.nc.jcieindhoven.nl

JCI Eindhoven bestaat in 2019 50 jaar en de BOV (Beste Ondernemers Visie) bestaat 25 jaar, dubbele reden voor een feestje dus! Om dit samen te vieren met de leden van JCI Nederland, onze lokale partners én (oud-)leden gaan wij de Nationale Conventie 2019 (NC) organiseren!

4-6 oktober 2019

Het NC zal plaatsvinden in het eerste weekend van Oktober 2019 en een divers programma bieden waar het beste van Eindhoven naar voren wordt zal worden gebracht in de vorm van inspirerende lezingen, uitdagende workshops, bedijfsbezoeken en uiteraard een afsluitend gala om 50jaar JCI Eindhoven te vieren.

Thema

Eindhoven is een stad van uitvinders, makers, techneuten en ontwerpers. Zij bedenken dagelijks oplossingen voor de toekomst van onze planeet. Innovaties op het gebied van gezondheidszorg, automotive, voedsel, energie, licht en veiligheid. Het geheim? De inbedding in een cultuur van co-creatie tussen overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen die de stad heeft gemaakt tot wat het vandaag is: de kleine regio met het beste investeringsklimaat. Daarom kiezen we voor het aansprekende thema “THE MAKING OF..." waaronder dit allemaal past. 

Maak het mee in Eindhoven en kies één van de vier tracks die ingaan op ons DNA: Design, Technology, Mobility en Future Cities.


Blijf op de hoogte en schrijf je in voor de nieuwsbrief, via nc.jcieindhoven.nl.