World Cleanup Day 15 september 2018

Doe je ook mee?

Op 15 september slaan JCI Eindhoven en de gemeente Eindhoven de handen ineen om tijdens de World Cleanup Day de stad een stukje schoner te maken. 

PROGRAMMA: 
08.45 - 09:00: Verzamelen op Strijp-S
09:00 - 09:30: Welkomstwoord (Spreker wordt nog bekendgemaakt)
09:30 - 11:30: Trashwalking & plogging
11:30 - 12:00: Verzameld afval inleveren + afsluiting

PLOGGING:
Plogging is een sport waarbij je hardloopt en ondertussen afval verzamelt. Voor de sportievelingen onder ons, zetten we twee mooie parcours uit in en rondom het Philips de Jonghpark van ongeveer 4 en 8 km. De groepen gaan onder sportieve begeleiding ploggen in het park, om het nuttige met het aangename te combineren. 

TRASHWALKING
Mocht hardlopen niet zo jouw ding zijn, dan kun je met ons gaan trash walken. Al wandelend afval opruimen in de stad. Je krijgt van ons een (digitale) kaart mee, met locaties waar we gaan opruimen. Samen met je vrienden, familie en andere aanwezigen gaan we dan samen aan de slag om de stad een beetje schoner te maken en een bijdrage te leveren aan de World Cleanup Day! 

WAT MOET JE MEENEMEN?
Voor alle materialen (hestjes, grijpers, afvalzakken, handschoenen en een container) zorgen wij. Ga je ploggen, trek dan je sportieve pakje aan! Het is aan te raden om ook wat te drinken voor jezelf mee te nemen (uiteraard in duurzame verpakking) en/of wat geld, zodat je na afloop nog wat drinken kunt kopen. 

WORLD CLEANUP DAY
Op 15 september zullen in de hele wereld gelijktijdig ontelbare projecten plaatsvinden. De World Cleanup Day is namelijk een internationaal evenement met als doel om de wereld voor ons en de toekomst mooi, schoon en leefbaar te houden. En daar doen wij graag aan mee!!

AANMELDEN - JA GRAAG!
Doe jij ook mee?! Meld jezelf en al je vrienden dan gratis aan via deze link en zet 15 september in je agenda.

Kijk voor meer informatie en inspiratie ook eens op ons Facebook-event.