Team Business

Het team Business organiseert zakelijke evenementen. Het bekendste evenement is de Beste Ondernemers Visie.

BOV logo


Het team Business het jaarlijks terugkerende evenement: de Beste Ondernemers Visie verkiezing. De BOV (Beste Ondernemers Visie) Trofee is een initiatief van JCI Eindhoven en wordt jaarlijks uitgereikt aan de ondernemer in Eindhoven en omstreken die de beste visie uitdraagt. Daarnaast organiseert team business bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken.

De genomineerde ondernemers onderscheiden zich door echt ondernemerschap en het realiseren van bijzondere prestaties op het gebied van markt- en productontwikkeling, financiële resultaten en/of  personeelsbeleid. Drie finalisten presenteren zich aan het publiek tijdens een sprankelende avond, met als hoogtepunt de bekendmaking van de winnaar van de BOV-Trofee! 
 
Op de website www.boveindhoven.nl treft u alle informatie aan die u als mogelijk deelnemer, sponsor, bezoeker  of anderszins geïnteresseerde nodig heeft over deze spraakmakende competitie en het populaire afsluitende evenement.

Naast de BOV organiseert team business verschillende andere netwerkactiviteiten, zoals bedrijfsbezoeken en lunches. 

De ASML Young Makers Award wordt gelijktijdig met de BOV uitgereikt. Voor meer informatie over de ASML Young Makers Award kun je hier kijken. Deze Award biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen. Deelname aan de ASML Young Makers Award levert voor de jonge, beginnende ondernemer veel publiciteit en bekendheid in de regio op, wat een zeer positieve stimulans voor zijn/haar groeiende onderneming mee zal brengen.