Team (Inter)nationaal

Team Nationaal / Internationaal is er nationaal vooral op gericht om de aansluiting met JCI Nederland en met andere andere kamers aan te gaan, te behouden en te versterken.

De leden van dit team committeren zich om zoveel mogelijk bij nationale evenementen aanwezig te zijn, om bij andere kamers op bezoek te gaan en eventueel gezamenlijke activiteiten op te zetten en samenwerkingen aan te gaan.

Richting JCI Eindhoven is onze taak om de andere leden te laten weten wat JCI Nederland allemaal te bieden heeft voor de individuele leden, maar ook voor JCI Eindhoven in het algemeen. Wij bewaken de nationale kalender en
proberen anderen te enthousiasmeren om ook deel te nemen aan nationale evenementen.
Denk aan congressen van JCI Nederland, JCI Europa en Internationaal, het nationale JCI Curling toernooi, activiteiten van andere kamers, (benefiet)gala’s, oliebollenruns en nog veel meer!

Een succesvol eigenproject is bijvoorbeeld de High tech talent tour tijdens het Wereld Congres in Amsterdam 2017. Een delegatie van 50 leden van over de hele wereld on tour naar Eindhoven, ASML en oud-Philips terrein Strijp S.