Team Leden

Binnen JCI Eindhoven heeft Team leden de taak om nieuwe aspiranten te verwelkomen en hen wegwijs te maken binnen de Kamer. Daarnaast zorg Team leden voor de binding in de kamer door het organiseren van (informele) borrels voor de leden.

Lid worden: Hoe gaat deze procedure in zijn werk?

Zodra je aangeeft interesse te hebben om je aan te sluiten bij JCI Eindhoven komt Team leden in beeld. Eerst vindt er een controle van jouw CV plaats, om de diversiteit binnen JCI Eindhoven te kunnen waarborgen. In de kamer mogen maximaal twee leden uit dezelfde branche en/of beroepsgroep lid zijn. Op het moment dat er geen conflict is, wordt je uitgenodigd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met één of twee leden van Team leden. Op die manier kun jij toelichten wat je motivatie is om lid te worden en kunnen wij je alles vertellen over JCI. Hierdoor hopen wij een goede indruk van jou te krijgen en jou tegelijkertijd een beeld te geven van JCI. Als de indruk van beide kanten positief is, kun je als aspirant aansluiten bij JCI Eindhoven!

Ieder aspirantlid krijgt een buddy toegewezen die jou wegwijs zal maken tijdens je aspirantenperiode. Blijkt na een aantal maanden dat je een positieve bijdrage levert aan JCI Eindhoven, dan wordt je ‘gepind’ en ben je officieel lid van JCI Eindhoven!

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over JCI Eindhoven, vul dan snel dit formulier in!